Pełne życia bistro, wina z charakterem, rzemieślnicze lody i ciepła obsługa.

Menu

Jedzenie, które sami chcielibyśmy jeść — pełne smaku, intrygujące i jednocześnie dające poczucie komfortu. Każde danie to mała podróż: inspiracja współczesną kuchnią brytyjską, naturą i doświadczeniami z podróży po całym świecie. Barowa atmosfera spotyka się tu z nowoczesnym bistro, a nasze menu jest dynamiczne, przemyślane i zawsze pełne odkryć.

Pracujemy tylko z produktami najwyższej jakości — od ręcznie zbieranych ostryg z Francji, przez sery sprowadzane osobiście, po lokalne mięso i warzywa. Nie idziemy na kompromisy — ani w kwestii jakości, ani w kwestii ciekawości smaków. Całość realizuje Tadeusz Skutkiewicz wraz z zespołem, tworząc miejsce, do którego chce się wracać.

Na kolację. Na kieliszek wina. Na lody.

Gelato

Rzemieślnicze gelato przygotowywane przez Luigiego – współzałożyciela Musa Baru, idealnie sprawdzi się jako zwieńczenie kolacji lub z kieliszkiem wina. Klasyki, nieoczywiste połączenia i nieustanny proces kreatywny sprawiają, że nie zawsze znajdziecie te same smaki a ich dostępność jest często limitowana.

Wino

Od win nisko interwencyjnych i biodynamicznych, po propozycje od małych winnic, aż po klasyczne, dobrze ustrukturyzowane wyrazy europejskiej tradycji.
Każde wino jest starannie wybrane przez Jana Koziołkiewicza z zamysłem: szczere, ekspresyjne i pełne charakteru.

Współpracujemy z niezależnymi dystrybutorami i bezpośrednio z producentami, których poznajemy osobiście. Eksperymentujemy, ale zawsze dbamy o różnorodność i jakość — każdego dnia oferujemy ponad 20 win dostępnych na kieliszek oraz blisko 150 etykiet dostępnych na butelki.